Wil jij je klanten bereiken door niks aan de verbeelding over te laten en direct duidelijk te zijn in wat je doet?

Laat het zien met een bedrijfsfilm, een productvideo of een documentaire.

Bij OX Visuals helpen we je graag om jouw woorden om te zetten in beelden die je klant ook daadwerkelijk raken.

Wie zijn wij?

De drijvende kracht achter OX Visuals is Oscar Westrup. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door beelden. Met een fotocamera schoot hij de mooiste plaatjes en met behulp van Photoshop maakte hij ze nog iets perfecter.

In de loop van de tijd verschoof zijn interesse van het maken van de beelden, naar het bewerken ervan. Pas op het Grafisch Lyceum in Rotterdam ontdekte Oscar dat zijn hart lag bij de videocamera en de montage. Vraag je Oscar naar deze periode, dan vertelt hij graag over het proces om tot een eindproduct te komen: “Ik kwam er tijdens die opleiding achter dat ik graag samenwerk met mensen en hun sterkste punten combineer om elkaar zo op te tillen naar een hoger niveau.”

En dat is ook wat hij nu in zijn bedrijf het liefst doet. Hij werkt graag samen met
verschillende disciplines, om zo de ultieme film voor zijn klanten te kunnen opleveren.

Een eigen filmtaal

In de praktijk deed Oscar veel ervaring op bij onze zuiderburen. Tijdens een bachelor Film, TV en Video aan Campus Brussel / Narafi ontdekte Oscar zijn eigen ‘filmtaal’. Zelf vergelijkt hij die filmtaal het liefst met een vliegje op de muur: aanwezig, alert, maar voor de meeste mensen onzichtbaar.

“Als mensen doorhebben dat je er bent, dan zie je dat terug in hun lichaamstaal. Daarom werk ik zo onzichtbaar mogelijk. De mensen vergeten dan dat ik er ben en kunnen echt zichzelf zijn. Poseren is er dus niet bij. Door op deze manier te werken, ontdek je het diepere verhaal en kun je dat op de mooiste manier vastleggen.”

“Zie mij maar als een vlieg op de muur”

In België zette Oscar zijn eerste stappen in de professionele filmwereld. Hij werkte mee aan realityprogramma’s zoals Politie 24/7, Dierenziekenhuis 24/7 en Spoed 24/7. Ook filmde hij de wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League in samenwerking met NEP Belgium en Videohouse. De kers op de taart was misschien wel zijn bijdrage voor HBS in Rusland, waar hij als technisch assistent de voetbalwedstrijden van het WK Voetbal vastlegde.

Wist je trouwens dat Oscar ook over een sterke maag beschikt? Medische ingrepen legt hij namelijk zonder blikken of blozen vast. Zo werkte hij voor MediAVentures mee aan een zogenoemde meercameraregie. In de operatiekamer filmde hij samen met collega’s een baanbrekende operatie, om deze vervolgens live te streamen op een congres. Zowel de technische kant van de opbouw, als ook het filmen zelf, bleken bij Oscar in goede handen. 

Promotiefilm laten maken Winkelcentrum de Gaard

Ambitie

Na zes jaar was Oscar de Vlaamse Frieten zat en besloot hij dat het tijd was om zijn kennis en kunde in Gorinchem en omstreken in te zetten. Nog steeds werkt hij het liefst samen met mensen. 

“De ambitie van OX Visuals is om uiteindelijk samen te werken met mensen uit verschillende disciplines binnen de creatieve sector om zo steeds meer kwaliteit te kunnen bieden voor onze klanten. Samenwerken en kunnen brainstormen maakt de producten die je levert vele malen beter.”

En dat is precies waarom we bij OX Visuals altijd spreken over ‘we’. Want samen bereiken we meer. Is er bijvoorbeeld iets waarvoor de juiste licenties ontbreken, dan schakelen we iemand in die deze licenties wel heeft. Ontbreekt er een bepaalde expertise? Wij regelen iemand die er wel over beschikt. 

Voor jou als klant betekent dit dat je alles voor jouw film onder één dak vindt. Problemen kennen we niet. Oplossingen daarentegen wel.

Laat ons jullie passie vastleggen

Wij nemen contact met jou op!