Krachtige drone video laten maken

Een drone video bied een ander perspectief.

een drone video laten maken

Je kent ze wel: van die prachtige beelden vanuit de lucht. Ze laten het totaalplaatje zien. Vanuit de lucht zie je namelijk hele andere dingen dan vanaf de grond. Als je drone video gaat laten maken bied je de mogelijkheid om iets vanuit een ander perspectief te laten zien.

Vanuit de hoogte is het vaak bijvoorbeeld veel duidelijker hoe groot iets is. Een drone video geeft de kijker een overzichtelijker beeld van een huis, bedrijfspand of bouwproject dat jij ze wilt laten zien.

Maar dronevideo’s kunnen ook om een heel andere reden heel interessant zijn. In verband met veiligheidsoverwegingen kan en mag een cameraman niet overal komen. Denk aan een bouwplaats, maar ook aan een slooppand of tijdens reddingswerkzaamheden. Door het inzetten van een drone kun je de kijkers dan toch unieke beelden laten zien.

Tot slot kun je een drone videograaf inzetten om landschappen weer te geven en voor de inspectie van zonnepanelen en daken.
Wil jij ook dronebeelden gebruiken in bijvoorbeeld jouw bedrijfsvideo?

Bij OX Visuals hebben we die mogelijkheid.

 
Drone video laten maken

Vogelvlucht

Gun je kijker een ander perspectief. 

Unieke beelden

Een drone komt op plaatsen waar een cameraman niet kan komen.

Professionaliteit

Dronebeelden laten zien dat je bereid bent om ander naar zaken te kijken. 

Vergunningen

Niet iedereen mag zomaar met een drone vliegen. Zeker wanneer je een drone zakelijk gebruikt, wat het geval is als OX Visuals een drone video voor je maakt, dan zijn daarvoor vergunningen nodig.

Wij zijn gecertificeerde en verzekerde drone operators. Zodat u altijd kunt rekenen op een veilige vlucht. 

We monteren en bewerken de beelden vervolgens zelf om zo jouw complete verhaal te kunnen vertellen.

Met een drone video brengen we jouw wensen in kaart

Om voor jouw bedrijfsfilm of promotievideo de perfecte dronebeelden te kunnen schieten, is het voor dit type video misschien nog wel veel belangrijker om vooraf duidelijk de wensen in kaart te brengen.

Bij OX Visuals denken we graag met je mee en kunnen we je informeren wat wel en niet mogelijk is.

Als drone videograaf heeft Oscar zelf namelijk de nodige vlieguren met een drone gemaakt en dit zorgt ervoor dat hij weet waar er rekening mee gehouden moet worden bij eventuele regelgevingen.  

Ben jij ook nieuwsgierig hoe dronebeelden jouw film of video letterlijk naar een hoger plan kunnen tillen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek aan.

OX Visuals Video Productie

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring op deze website te verbeteren.